we will succeed together

Cum achizitionez un produs care nu este pe stoc?

Se emite o factura de avans de 50% din valoarea cotatiei de pret, se lanseaza comanda in executie si dupa 7-10 zile lucratoare se livreaza marfa si se achita diferenta din valoare.

Se poate modifica o comanda lansata?

Se pot modifica cantitatile pentru profilele din catalog, iar profilele custom se pot modifica numai daca nu a fost lansata comanda in executie.

Am un proiect care este in prezent in costructie, cum se poate obtine o oferta pentru profilele arhitecturale necesare?

Trimiteti email cu planurile si noi vom raspunde cu operativitate cat mai cutand posibil.

Care este lungimea maxima a profilelor decorative de polistiren expandat si extrudat?

Lungimea maxima a profilelor de polistiren expandat este de 2m iar la cel extrudat este de 1,2 m.

Sunt rezistente la umezeala, ploi, inghet?

In cazul unui montaj corespunzator profilele sunt create sa reziste in timp la ploi si umezeala datorita proprietatilor rasinii cu praf de marmura, iar in cazul celor fara strat protector din polistiren extrudat compozitia acestuia face posibila exploatarea in timp fara nici o problema creata de apa provenita din ploi sau umezeala. In cazul inghetului produsele noastre rezista chiar si la temperaturi de -20º C.

Sunt toxice pentru mediul inconjurator? Dar pentru copii?

Nu! Produsele NMC ROMANIA nu reprezinta pericol de toxicitate, atat pentru mediul inconjurator cat si membrii familiei dumneavoastra fiind in siguranta.

Exista costuri suplimentare pentru realizarea unor profile personalizate?

Da. Pentru profilele care nu sunt in portofoliul nostru si pentru arcade.

Pot vedea mostre din profilele pe care doresc sa le achizitionez?

Sunteti mai mult decat bineveniti, in showroom-ul nostru pentru a observa gama de produse standard. Daca nu aveti posibilitatea de a veni, in functie de selectia facuta de dvs., va vom trimite cu ajutorul curieratului rapid mostrele pe care doriti sa le cumparati.

In ce paleta de culori se comercializeaza profilele arhitecturale?

Profilele arhitecturale NMC, se produc in varianta de culoare gri. Textura si culoarea finisajului va fi ales de catre beneficiar dupa instalare.

Sa le vopsesc inainte sa le montez sau dupa instalare?

Cu certitudine profilele arhitecturale trebuie intai instalate si dupa instalare trebuie finisate cu vopsea lavabila de exterior, de preferat de o calitate buna. De asemenea pentru o mai buna rezistenta in timp, inainte de vopsire, trebuie aplicat un strat de amorsa.

Daca am un profil desenat de catre arhitectul/designerul cu care colaborez, il puteti executa?

Filosofia NMC, consta in apropierea fata de nevoile clientilor, deci sigur ca putem executa profilele desenate de orice colaborator al viitorilor nostri clienti. De asemenea putem veni in intimpinarea propunerilor dvs. cu sugestii legate de utilitate, montaj facil, design adecvat.

Primesc consultanta pentru achizitionarea produselor?

NMC Romania, ca orice producator ce doreste sa isi vada produsul pus in opera asa cum trebuie, va trimite un membru al echipei pregatit pentru a oferi consultanta in alegerea profilelor, tinand cont de arhitectura actuala a casei.

Daca doresc ca profilele ce urmeaza sa le cumpar, sa fie taiate in unghiuri de 45° dupa o schita existenta, cum pot proceda?

Sigur ca se pot debita profilele decorative ce urmeaza a fi cumparate, dupa o schita existenta. In schimb aceasta operatiune va creste termenul de livrare cu 1-2 zile si costul manoperei in functie de cantitate si nivelul de comenzi existent.

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata pe factura?

Se emite un aviz care sa insoteasca marfa la adresa solicitata, iar factura va ajunge la sediu.