Intrebari si raspunsuri

Intrebari si raspunsuri

Se emite o factura de avans de 50% din valoarea cotatiei de pret, se lanseaza comanda in executie si dupa 7-10 zile lucratoare se livreaza marfa si se achita diferenta din valoare.

Sunteti mai mult decat bineveniti, in showroom-ul nostru pentru a observa gama de produse standard. Va punem la dispozitie mostre din modelele dorite.

Filosofia NMC consta in apropierea fata de nevoile clientilor, deci sigur ca putem executa profilele desenate de orice colaborator al viitorilor nostri clienti. De asemenea putem veni in intimpinarea propunerilor dvs. cu sugestii legate de utilitate, montaj facil, design adecvat.

Cu certitudine profilele arhitecturale trebuie intai instalate si dupa instalare trebuie finisate cu vopsea lavabila de exterior, de preferat de o calitate buna. De asemenea pentru o mai buna rezistenta in timp, inainte de vopsire, trebuie aplicat un strat de amorsa.

Da. Pentru profilele care nu sunt in portofoliul nostru si pentru arcade

In cazul unui montaj corespunzator profilele sunt create sa reziste in timp la ploi si umezeala datorita proprietatilor rasinii cu praf de marmura, iar in cazul celor fara strat protector din polistiren extrudat compozitia acestuia face posibila exploatarea in timp fara nici o problema creata de apa provenita din ploi sau umezeala. In cazul inghetului produsele noastre rezista chiar si la temperaturi de -20º C.

Despre noi

Doar cateva cuvinte...

Comanda si livrare

Afla mai multe informatii cu privire la modalitatile de plata agreate si timpul de livrare.

Servicii

Haideti sa aflam impreuna despre viitorul tau proiect.

Instructiuni de montaj

Afla ce iti trebuie si cum poti face totul singur.