Despre noi

In 2004 s-a infiintat Art Design Deco Stil, companie care activa in importul si distributia materialelor pentru decoratiuni si finisaje in constructii din Romania.
In 2009 pe fondul dezvoltarii date de sistemul eficient de management, principalul colaborator extern, NMC, si-a exprimat dorinta de a intra in parteneriat cu Art Design Deco Stil.
Rezultatul acestei fuziuni este NMC ROMANIA.
NMC a fost fondata in 1950, compania reusind sa se extinda pe toate continentele, avand in prezent peste 1200 de companii subsidiare si fiind lider international in dezvoltarea, producerea si distributia de produse din acest domeniu.
Cei 50 de ani de experienta in domeniul extrudarii derivatilor de polimeri se constituie ca o garantie a calitatii produselor NMC si a profesionalismului serviciilor oferite.
NMC Romania este una dintre cele mai importante companii de pe piata profilelor decorative pentru interior si exterior, a pardoselilor pentru exterior (decking), a panourilor decorative pentru pereti, a solutiilor pentru izolare, dar si a celor pentru ambalare industriala.
NMC STIL DISTRIBUTION SRL