we will succeed together

Alege grinzile NOMA® BEAM pentru ca:


1. NOMA® BEAM - sunt grinzi aparente cu aspect de stejar dau interiorului un caracter rustic. Acestea ofera un finisaj de exceptie si arata minunat la fel ca cele reale, atat pe suprafata cat si la capete.
2. Usor de montat. Datorita unui sistem de asamblare bine gandit, NOMAWOOD poate fi montat in cel mai scurt timp - cu o finalizare profesionala.
3. Ecologic. Produs rezistent in timp si ecologic. Nu se fac defrisari pentru a produce NOMABEAM; reduce emisiile de carbon si este 100% reciclabil.
4. Usor de intretinut. Nu necesita tratamente chimice pentru prevenirea aparitiei ciupercilor sau mucegaiului, si nu necesita frecare indelungata pentru indepartarea murdariei.


5. Fara aschi. Fara suruburi inestetice si elemente de fixare vizibile, va puteti bucura de barnele NOMABEAM fara sa va temeti de aschii, cuie, sau suruburi.
6. Rezistente la umiditate. Produsele NMC sunt rezistente la toate posibilele efecte provocate de umiditate si nu prezinta risc de deteriorare a aparentei sau a materialului.
7. Potrivite oriunde. Gama de produse NOMABEAM cuprinde modele care sunt indeajuns de permisive pentru a se potrivi in orice ambient, design interior sau spatiu.
8. Usorare. Datorita materialelor din care sunt realizate, produsele au o greutate redusa incomparabil mai mica decat cele din lemn. Acest lucru conduce la o manipulare mult mai usoara iar masa cladirii unde sunt aplicate va fi foarte putin modificata.
Produse si culori: