Cornise tavan

Profile decorative de interior

Cornisa decorative pentru tavan
- ALLEGRO®
- NOMASTYL®
- WALLSTYL®

Cornisele sunt cele mai populare profile decorative folosite pentru a acoperi spatiul dintre perete si tavan, spatiu ce poate avea eventuale imperfectiuni de imbinare intre cei doi pereti.
Creeaza senzatia de inaltime suplimentara, marind spatiul de perceptie al incaperii, putand fi vopsite in orice culoare.

Cu ajutorul profilelor NMC, vă veţi putea decora pereţii şi tavanele după propriul plac, şi chiar mai mult: vor fi aliaţii dumneavoastră şi în ascunderea cablurilor, găurilor şi altor elemente dizgraţioase şi vor lăsa lumina să pătrundă liber în locuinţa dumneavoastră, datorită soluţiilor unice de iluminat direct şi indirect. Puteţi da în sfârşit casei dumneavoastră stilul care i se potriveşte!

ALLEGRO®

Elegant si accesibil - acesta este motto-ul liniei de produse Allegro.
Colectia Allegro este realizata din poliuretan, fiind perfect adaptata pentru toate aplicatiile pentru design interior, si oferind profile si medalioane decorative in toate dimensiunile si formele.
Datorita densitatii scazute, Allegro are o greutate extrem de scazuta si este extrem de usor de montat. Explorati colectia Allegro prezentata mai jos si descoperiti ce inseamna sa beneficiati de un produs care ridica decoratiunile interioare la un alt nivel.

Cornisa tavan

NOMASTYL®

O gama larga de profile si medalioane decorative usor de montat.
Colectia NOMASTYL® este ideala pentru a va lasa propria amprenta asupra design-ului interior, si deasemenea pentru a ascunde cabluri, crapaturi si alte imperfectiuni.
Pe langa faptul ca sunt usor de montat si de intretinut, profilele decorative NOMASTYL® confera deasemenea un plus de durabilitate.

Cornise tavan

WALLSTYL®

O gama larga de profile, brauri si panouri decorative care sunt rezistente la soc, si vin intr-o varietate de stiluri pentru toate gusturile.
O selectie de plinte decorative care va permit sa obtineti un aspect stilizat si armonios pentru podea si tavan.
Salvati timp si bani: profilele si braurile decorative sunt produse de baza.
Nu necesita intretinere: odata ce produsul a fost instalat, acesta nu necesita intretinere speciala ulterioara.
Rezistenta, duritate: sunt la fel de dure ca multe varietati de lemn, si astfel pot rezista la socuri fara a prezenta urme ulterioare de deformare.
Estetice, caracteristica amplificata de lungimea lor, care reduce numarul de imbinari.
Rezistenta la umiditate: fiind sintetice, suprafata plintelor decorative poate fii spalata frecvent.
Rezistente la socuri.
Adaptabile la oricare ar fii cerintele: pentru suprafete curbate, NMC ofera plinte decorative FL1 care se bucura de calitatea ARSTYL® FLEX.

Pentru achizitie mergi la magazinul online